Stalen meubels

Coating voor de meubelindustrie.

Opereert u in de meubelindustrie? Coating Plus coat stalen meubelen variërend van bed tot stoel. Coating Plus garandeert een correcte coating van uw stalen meubelen. U heeft de keuze uit alle Ral kleuren maar ook speciale kleuren kunnen wij snel leveren. Daarbij zijn ook diverse effecten mogelijk zoals metallic- of structuurpoeders, alsmede effect- en blanke lak. Wij regelen het voor onze klanten tot in de puntjes. Hoe groot of hoe klein uw klus ook is, wij staan voor u klaar.

poedercoaten-stalen-meubels

Omdat wij een grote diversiteit aan producten kunnen poedercoaten kunnen wij flexibel en kwalitatief handelen. Uw stalen meubel is bij ons in goede handen.

Bent u op zoek naar een poedercoater met de juiste ervaring? Dan kunt u altijd bij Coating Plus aan kloppen. Wij hebben betrouwbaarheid en continue zorgvuldigheid hoog in het vaandel staan. Een strak gepoedercoat stalen meubel is precies wat u van ons kunt verwachten.

Bel ons: 0486 463 977

Coating Plus heet stalen meubel producerende partijen van harte welkom, al is het maar voor een enkele kast of tafel. Neem contact op met Coating Plus.