Poedercoating voor bedrijven

Poedercoating op maat.

Door de jaren heen zijn de wensen van de bedrijven die Coating Plus van dienst is de leidraad geweest voor onze dienstverlening op het gebied van poedercoaten. Door haar aanpak heeft Coating Plus in Schaijk inmiddels een ruime ervaring opgedaan met het poedercoaten van een aantal productgroepen voor diverse bedrijven.

Uiteraard heeft Coating Plus veel klanten voor poedercoatings vanuit de plaatbewerkingsindustrie. Maar Coating Plus heeft ook klanten uit andere branches en voorziet deze bedrijven van gecoate onderdelen voor transportsystemen, van machines, van hekwerk en hang,- en sluitwerk. Wij hebben daarnaast ook veel ervaring met het coaten van materialen in de winkelinrichting en verlichtingsindustrie en bepaald meubilair voor ziekenhuizen en laboratoria.

Wij houden bij Coating Plus van correcte afspraken en komen die ook na. Aan de andere kant zijn wij ook zeer flexibel. Dat is in ieder geval één van de redenen dat wij ons klantenbestand zo hebben kunnen opbouwen.

Omdat wij zeer kundig zijn en snel reageren op uw vraag garanderen wij een hoge mate van kwaliteit, laagdrempeligheid en doeltreffendheid. Bovendien hebben wij een brede ervaring met veel verschillende soorten producten, van groot tot klein. U wilt dat het goed, snel, simpel en precies geregeld wordt. Dan bent u bij Coating Plus aan het juiste adres.

Heeft u een vraag over de bovenstaande productgroepen? Neem contact op met Coating Plus via 0486 463 977. Uiteraard staan wij ook open voor nieuwe productgroepen, in alle soorten en maten.

 • Gespecialiseerd
  Gespecialiseerd in volautomatische en handmatige poedercoating van grote en kleine metalen objecten.
 • Vakkundig
  Vakkundige aandacht, dankzij 25 jaar ervaring, voor iedereen.
 • Betaalbaar
  Altijd een eerlijke prijs.
 • Snel
  Levering binnen 24 uur mogelijk.
 • Kwaliteit
  In- en externe kwaliteitscontroles
 • Modern
  Poedercoating met moderne en efficiënte apparatuur.