Poedercoaten voor particulieren

Coating Plus voor de Particulier

Coating Plus poedercoat ook producten voor de particulier. Voor de hobbyist, verzamelaar of autoliefhebber is het coaten een onmiskenbaar gedeelte. Het poedercoaten van producten voor de particulier zoals een velg of een frame wint steeds meer terrein. U bent niet de enige liefhebber, dat is duidelijk.

Coating Plus heeft liefde voor het vak en heeft iets met mensen die het mooi vinden om hun passie, zoals oldtimers, te delen met anderen. Een zelf gerestaureerde auto is perfect beschermt met een coating die ook nog zorgt voor de juiste glans.

Directeur Leo Verstegen is zelf ook een liefhebber en verzamelaar van auto’s. Hij nodigt u als particulier graag uit om op zaterdagochtend met uw auto op bezoek te komen. Hij luistert graag naar uw wensen en vindt het leuk om liefhebbers verder te helpen.

U bent altijd van harte welkom bij Coating Plus, maar speciaal op zaterdagochtend hebben wij een moment ingericht voor de particuliere klant. Kom gezellig langs voor en kopje koffie en een goed gesprek. Voor vragen over het poedercoaten kunt u contact op nemen met Coating Plus via 0486 463 977.

 • Gespecialiseerd
  Gespecialiseerd in volautomatische en handmatige poedercoating van grote en kleine metalen objecten.
 • Vakkundig
  Vakkundige aandacht, dankzij 25 jaar ervaring, voor iedereen.
 • Betaalbaar
  Altijd een eerlijke prijs.
 • Snel
  Levering binnen 24 uur mogelijk.
 • Kwaliteit
  In- en externe kwaliteitscontroles
 • Modern
  Poedercoating met moderne en efficiënte apparatuur.