Over ons

Coating Plus garandeert kwaliteit

Gedurende het gehele coatingproces is er een constante kwaliteitscontrole door eigen deskundige medewerkers. Door het continu monitoren en het steekproefsgewijs poedercoaten van proefplaatjes kunnen kan Coating Plus het kwaliteitsniveau blijven garanderen. Bovendien test een extern bureau steekproefsgewijs producten die door ons zijn gepoedercoat op hun kwaliteit.

Deze kwaliteit is mogelijke door de combinatie van gespecialiseerde medewerkers en de modernste poedercoatcabine. Door de efficiëntie van de apparatuur en de hardwerkende deskundige medewerkers zijn de levertijden kort en kan flexibel worden gereageerd op uw vraag, uiteraard tegen een goede prijs- kwaliteitsverhouding.

'Kwaliteit' en 'afspraak is afspraak' zijn begrippen die te allen tijde nagestreefd worden bij Coating Plus. Dat maakt ons tot een betrouwbare partner! U bent van harte welkom bij ons in Schaijk. Voor hoogwaardige kwaliteit poedercoating op metaal neemt u contact op met Coating Plus via 0486 463 977.

Even voorstellen...

Wanneer u contact met ons op neemt spreekt u altijd met:

Bent u geïnteresseerd?

Wij zijn bereikbaar via 0486 463 977 en u mag altijd op bezoek komen.

De mensen achter Coating Plus.

Coating Plus is een echte Brabantse onderneming die gedraaid wordt door bekwame professionals met liefde voor het vak. Het bedrijf begon in 1992 als de droom van 1 man en is inmiddels uitgegroeid naar een onderneming met meer dan 15 medewerkers. Alle medewerkers van Coating Plus staan voor kwaliteit en afspraak is afspraak. Bij hen is het poedercoaten van uw product in goede handen.

De combinatie van deze deskundige medewerkers en de meest moderne apparatuur zorgt ervoor dat Coating Plus een kwalitatief hoogwaardig product levert.

Naast het leveren van kwaliteit en betrouwbaarheid, zorgen deze factoren ook voor een snel productieproces. Coating Plus kan hierdoor flexibel inspringen op uw vraag tegen een goede prijs-kwaliteitsverhouding, voor onze zakelijke én particuliere klanten.

Wie is Leo Verstegen?

De directeur van CoatingPlus, Leo Verstegen, is een door de wol geverfde ondernemer die zijn roots niet schuwt: het Brabantse Schaijk. Aan de ene kant een serieuze professional, aan de andere kant ook ‘gewoon Leo’, die zich niet groter voor doet dan hij is. Desondanks is hij zeer ambitieus waaruit een groot ondernemershart blijkt. Dat blijkt wel uit het feit dat hij van zijn hobby zijn beroep heeft gemaakt...

In 1992 begon Leo vanuit liefde voor het vak na wat overwegingen voor zichzelf. Leo is getrouwd met José en heeft twee dochters die in hun voetsporen willen treden. Waar Leo voornamelijk zelf aan de zaak heeft gewerkt de afgelopen twee decennia, zal CoatingPlus in de toekomst meer een familiebedrijf worden.

Wij zijn u graag van dienst!

Leo Verstegen
Directeur